…
…
…
…
…
05 Kasım 2019, Salı Turhal/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal ve Zile İlçelerimizde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal ilçemizde hizmet veren Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ardından Zile İlçemizde hizmet veren kuruluşlarımız Zile Sosyal Hizmet Merkezi ve Zile Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in ilk durağı Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü oldu. İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Adem KESKİN ile birlikte kuruluşumuzda kalan engelli vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını geçirdikleri evlerde incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, kişisel ve ortak yaşam alanlarının temizliği, düzeni için ilgili personellere teşekkür etti. Akabinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bakım ve sağlık personellerinden engelli vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında bilgiler aldı

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu. Kuruluşumuzda yeni göreve başlayan Kuruluş Müdürü Mehmet ÇAKMAK’a hayırlı olsun dileklerini ileten İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kendisine görevinde başarılar diledi.

Ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Mehmet ÇAKMAK’tan ve personellerimizden kuruluşumuzun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlçemizde yapılan hizmetlerden ve personellerimizin özverili çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, görevlerinde kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR son olarak Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde yaşlılarımızla hasbihal etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş ziyaretinde öncelikle yaşlılarımızla hayatlarını devam ettirdikleri odalarda biraraya geldi.

Her bir yaşlımızın ayrı ayrı hatırlarını soran İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yaşlılarımızın isteklerini dinledi.

Yaşlılarımızın çay sohbetine ortak olan ÖZDEMİR, kendilerinin başlarının tacı olduklarını, sağlıklı ve huzurlu ikinci baharlarını geçirmeleri için kurum olarak var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş idarecileri ve personellerinden kuruluşun işlemleri ve yaşlılarımızın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal ve Zile ilçelerimizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret etmesinin ardından günlük ziyaretlerine son verdi.