…
…
…
…
…
…
13 Aralık 2019, Cuma Turhal/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Turhal İlçemizde Ziyaretlerde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal Belediye Başkanı İlker BEKLER’i akabinde ise Turhal Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Turhal Belediyesi Başkanlığı ziyaretinde Başkan İlker BEKLER ile görüşen ÖZDEMİR, Turhal Belediyesine ait Şehit Tüm General Aydoğan AYDIN parkında bulunan binanın Gündüzlü Rehabilitasyon Merkezi olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze tahsisi konusunda görüşme yapılarak karşılıklı protokol imzalandı.

Turhal Belediyesi Makamında gerçekleşen protokole Turhal Belediye Başkanı İlker BEKLER, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf KARAKOYUN, Turhal Belediyesi Başkan Yardımcısı Bekir AY, Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür V. Adem KESKİN katıldı.

ÖZDEMİR, protokolün amacı hakkında bilgiler vererek, “Yaşamını evde ailesi, akrabalarıyla veya yalnız sürdüren engellilerin yaşam ortamlarını iyileştirmek, boş zamanlarını değerlendirmek, sosyal, psikolojik ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmak, rehberlik ve mesleki danışmanlık yapmak, kendi imkânlarıyla karşılamakta güçlük çektikleri konular ile günlük yaşam faaliyetlerinde destek hizmetleri vermek, ilgilerine göre faaliyet grupları kurarak sosyal faaliyetler düzenlemek suretiyle sosyal ilişkilerini zenginleştirmek, aktivitelerini artırmak ve gerekli olduğu zamanlarda aileleri ile dayanışma ve paylaşma sağlanarak engellilerin yaşam kalitesinin artırılması amacıyla sunulan hizmettir. ” dedi.

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak engellilerimize her konuda yardımcı olacaklarını ve her daim yanlarında olacaklarını söyledi.

Mahmut ÖZDEMİR,  engellilerimizin yararına hazırlanan projelerin ve yapılan protokollerin devam edeceğini belirterek, imzalanan yeni protokolün taraflar için hayırlı olmasını diledi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı Turhal Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş Müdür Yardımcısı Uğur YURDAKUL’dan kuruluşun işleyişi, çocuklarımızın kuruluşa uyumu, okul başarıları ve günlük yaşantıları hakkında bilgi aldı.

Okul çağında olmayan çocuklarımızı evlerinde ziyaret eden ÖZDEMİR, onlar ile oyunlar oynadı ve bolca vakit geçirdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in son durağı ise Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş Müdürü Adem KESKİN’den bilgiler alan ÖZDEMİR günlük ziyaretlerini sonlandırdı.