…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Şubat 2020, Perşembe Turhal/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Turhal İlçemizde Hizmet Veren Kuruluşlarımızı Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Turhal’da hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR öncelikle Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Engelli vatandaşlarımızın hayatlarına devam ettikleri evlerde ziyaret eden ÖZDEMİR ve YÜCE, Kuruluş Müdürümüz Adem KESKİN’den hizmet alan vatandaşlarımızın hakkında bilgiler aldı. Yapılan görüşmelerin devamında ÖZDEMİR, kuruluşumuzda engellilerimizin yaşadıkları evlerde meydana gelen taban çökmeleri ile ilgili ödeneğin geldiğini en kısa sürede bu işlemlerin yapılmasını istedi.

Engelli vatandaşlarımız ile sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bir istekleri olduğunda Kuruluş Müdürü Adem KESKİN aracılığı ile İl Müdürlüğümüze ulaşabileceklerini hatırlattı ve kendilerine sağlıklı, huzurlu günler diledi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ziyaretinin ardından Turhal Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde çocuklarımız ile biraraya geldi.

Öncelikle kuruluş idarecilerinden, kuruluşun iş ve işlemleri hakkında bilgi alan ÖZDEMİR, çocuklarımızın hayatlarını devam ettirdikleri evlerde çocuklarımızla zaman geçirdi.

Bakım personellerinden çocuklarımızın kuruluş yaşantıları hakkında bilgiler alan ÖZDEMİR, grup sorumluları ve sosyal servis personellerinin İl Müdürlüğümüz Koruyucu Aile ve Evlat edinme birimleri ile görüşme sağlayarak çocuklarımızın aile yanında yaşantılarını sürdürmeleri üzere mesleki çalışmaların yapılmasını istedi.  

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yapmış olduğu ziyaretlerin ardından Turhal İlçemizde hizmet vermesi için yapımı tamamlanan ve tefrişat işlemleri devam eden Çocuk Destek Merkezi Binasını gezdi. Yapılan çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını isteyen ÖZDEMİR, Turhal Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne geçti.

Personellerimizi odalarında ziyaret eden ÖZDEMİR, her birine kolaylıklar dileyerek yapmış oldukları işler hakkında bilgi aldı.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Naci ÖZDOĞAN’dan kuruluş iş ve işlemleri hakkında brifing aldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Kuruluş Müdürü Naci ÖZDOĞAN’a kolaylıklar dileyerek Turhal ziyaretini sonlandırdı.