…
…
24 Eylül 2019, Salı Turhal/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Turhal Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal İlçemizde hizmet veren Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş çalışanlarımızla birlikte çocuklarımızın yaşamlarını devam ettirdikleri üniteleri gezdi.

Kuruluş yetkililerinden ve bakım personellerimizden çocuklarımızın kuruluşa uyumu, günlük yaşantıları, okul durumları ve sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı.

Çocuklarımızla uzunca  vakit geçiren İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 0-3 yaş grubundaki çocuklarımızla ayrıca ilgilendi.

Devletimizin şefkatli ellerinde her türlü ihtiyaçları karşılanan çocuklarımızın aile yanında daha sağlıklı gelişeceğini, ülkemiz için daha verimli bir çocuk olarak yetişebileceğini ifade eden ÖZDEMİR, İl Müdürlüğümüz koordinasyonun da bu çocuklarımızın aile odaklı modellerde değerlendirilmesini istedi.

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Çocuklarımızın aile yanında desteklenmesi veya Koruyucu Aile, Evlat Edinme gibi modellerde yetişmesi, anne ve baba sevgisiyle büyümesi, o sevgi ile çocuklarımızın geleceğe hazırlanması vatanımız milletimize hayırlı evlat olması için çok önemli. Bizler burada çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz ancak anne baba sevgisini veremeyebiliyoruz. Bu yüzden çocuklarımızın aile yanında olmasını çok önemsiyoruz. “dedi.

Çocuklarımızın yanından ayrılan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş iş ve işlemleri hakkında kuruluş idarecilerimizden brifing alarak ziyaretini sonlandırdı.