…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Mart 2021, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Tokat Huzurevi Müdürlüğünde Denetlemelerde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Huzurevi Müdürlüğümüzde denetlemelerde bulundu.

Yapmış olduğu ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR öncelikle kuruluş idarecilerinden brifing aldı.

Ziyaretin devamında personellerimiz ile bir araya gelen ÖZDEMİR,  pandemi sürecinde 14 günlük vardiya sistemi ile çalışan personellere göstermiş oldukları özveri nedeni ile teşekkürlerini sundu.

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “1 yılı aşkın süredir 14 günlük vardiya sistemi ile çalıştınız. Ailenizden, sevdiklerinizden ayrı kalarak yaşlılarımızın ihtiyaçlarını layıkı ile karşıladınız. Bizler defalarca bu süreçte kuruluşa geldik ancak karantina nedeniyle sizleri ziyaret edemedik. Kuruluş idarecilerinden bilgiler aldık. 15.03.2021 tarihi ile normal vardiya sistemine dönüş yaptınız. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ancak şunu unutmamak gerekir, Covid 19 salgını son bulmuş değil. Aynı görev bilinci ile görevimize devam edelim. Temizlik, maske ve mesafe kurallarını harfiyen uygulayalım. Rabbim sizlere kolaylıklar versin. “ diyerek sözlerine son verdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR personel toplantısının ardından kuruluş içerisinde denetlemeler yaptı ve son olarak yaşlılarımızın günlük hayatlarını devam ettikleri odalarında ziyaret etti.

Yaşlılarımızın istek ve taleplerini alan ÖZDEMİR, ziyaretini sonlandırdı.