…
14 Şubat 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çocuk Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş idarecilerimizden ve grup sorumlusu öğretmenlerden okula devam eden çocuklarımızın okul durumları ve başarıları hakkında bilgi aldı.

Kuruluşta kalan çocuklarımız ile sohbet eden ÖZDEMİR, çocuklarımızın geleceğe dair hedeflerini ve hayallerini öğrendi.

Çocuklarımızın serbest zamanlarında bakım personellerimiz ve grup sorumlularımızla birlikte kitap okumalarını alışkanlık haline getirmelerini arzu ettiğini ifade eden ÖZDEMİR, okuma alışkanlığı ile çocuklarımızın girecekleri sınavlarda okuduklarını kolayca anlama ve cevap verme dolayısıyla daha kısa zamanda daha fazla soruyu çözebilmelerini sağlayacaktır.  

Çocuklarımızın okul başarılarının yanı sıra her bir çocuğumuzun bir spor dalında ya da bir enstrüman çalma noktasında kendisini geliştirmesini önemsediğini söyleyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Valiliğimiz tarafından başlatılan Spor TOKAT Projesi kapsamındaki etkinliklere katılabileceklerini veya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kurslarında yer alabileceklerini ifade etti.

Yapılan spor ile daha zinde daha sağlıklı olabileceklerini hatırlatan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kazanma duygusunu en zirvede yaşayacağınız alan spordur. O yüzden kazanmanın vermiş olduğu o duyguyu hissetmenizi ve bütün hayatınızın her alanında o duyguyu yaşamanızı istiyorum. Emin olun okul başarılarınızı da yaşama sevincinizi de beden sağlığınızı da en önemlisi takım olma birlik olma, arkadaşlıklarınızı da spor ile üst seviyelere çıkarabilirsiniz. “ dedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE çocuklarımıza başarılarının devamını dileyerek ziyaretini sonlandırdı.