…
…
…
…
18 Aralık 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Telekonferans Yöntemi İle Kuruluş Müdürlerimiz İle Görüşme Yaptı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle ile Kuruluş Müdürleri toplantısını telekonferans yöntemi ile yaptı.

Teknolojik yöntemler kullanılarak kuruluş müdürlerimiz ile istişarelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR öncelikle virüsten korunma yolları, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan kurallar, sağlık teşkilatı olarak Koronavirüs ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerle ilgili tedbirlerin sıkı bir şekilde devam etmesi konusuna değindi.

Telekonferansın devamında ÖZDEMİR, kuruluşlarımızın genel iş ve işlemleri hakkında kuruluş müdürlerimizden bilgiler aldı.

Belirlenen Toplantı Gündem Maddeleri üzerinden devam eden görüşmede ÖZDEMİR, Covid-19 salgınının kuruluşlarımıza etkilerini dinledi. İl Müdürümüz, “Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan engelli, yaşlı, kadın ve çocukların bizlere emanet olduğunu hatırlatarak ülke olarak geçirdiği bu zor günlerde bizlerde taşın altına elimizi sokarak mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda yatılı kuruluşlarımızda pandemi başından beri uyguladığımız vardiya sistemini devam ettireceğiz” dedi.

Yatılı kuruluşlarımızda meydana gelen her bir olumsuzluk ve Sosyal Hizmet Merkezlerimizin hizmet verdiği sınırlar içerisinde meydana gelen her bir vakayı takip edip ivedilikle İl Müdürlüğümüze bilgi verilmeli ayrıca Bakanlığımızca oluşturulan matbu bilgi notu formu hazırlanarak yapılan her çalışma ilgili makama bildirilmelidir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan esnek mesai yapan personellerimizden günlü ve ivedi olan yazılara özen göstermelerini rica ediyorum. Dedi.

Görüşme devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, biliyorsunuz pandemi sürecinde vatandaşlarımız genel olarak başvurularını, yaşadıkları sıkıntıları veya eksikliklerini elektronik ortamdan bizlere iletiyorlar. CİMER, Alo 183 ve Açık Kapı gibi sistemlerden gelen başvurular ivedilikle değerlendirilip gerekli cevapları vermeliyiz. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Dedi.

Kurumumuz ve kuruluşlarımızın iş ve işlemleri yapılırken il müdürlüğümüzde görev yapan ilgili personeller, İl Müdür Yardımcıları ile gerekli istişareler yapmak işlerimizi kolaylaştıracağını ve uygulamada birlik sağlanacağı kanaatindeyim. Bu zorlu süreçte  belki biraz yorulacağız, belki zorlanacağız ama birlikte üstesinden geleceğiz. Sizlerin nezdinde tüm personellerimize teşekkür ediyor. Sağlıklı sıhhatli hayırlı görevler diliyorum. Dedi.

Telekonferans yöntemi ile yapılan görüşmenin devamında kuruluş müdürlerimiz yapmış oldukları çalışmaları ve koronavirüs sebebiyle karşılaştıkları zorlukları belirtti.

Görüşme, ortak kanaat ve fikir birliği ile sona erdi.