…
…
…
…
…
08 Ağustos 2019, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Şifa Bakım Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri iş ve işlemlerinden sorumlu Şube Müdürümüz Osman ERDEM ile birlikte ilimizde hizmet veren Özel Şifa Bakım Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kuruluşumuzda bakımı sağlanan zihinsel engelli vatandaşlarımızı ziyaret eden ÖZDEMİR, herbiri ile ayrı ayrı ilgilendi ve bolca zaman geçirdi.

Vatandaşlarımızın günlük hayatlarını geçirdiği üniteleri de gezen ÖZDEMİR, bakım personelimize ve kuruluş idarecilerine bakım ve temizlik konularında gösterdikleri özen için teşekkür etti.

Meslek elemanı ve bakım personelleri ile kısa bir sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR; “Bizler zor bir alanda çalışmaktayız. Bizler toplumda dezavantajlı grup olarak nitelendirilen engelli kardeşlerimize daha kaliteli bir hizmet vererek onların geri kalan ömürlerinde rahat etmesini sağlamaya çalışmaktayız.

Yaptığımız bu iş meşakkatli olduğu kadar mükâfatıda büyük bir iştir. Bir engelli kardeşimizin yüzünde ki tebessümü bizim ne kadar doğru ve ahiretlik bir iş yaptığımızın kanaatidir. Sevgili kardeşlerim sizden ricam işinizi severek ve layığıyla yapın. Eğer işinizi severek yaparsanız hem engelli kardeşlerimiz hem de siz mutlu olursunuz. İnşallah bu vatandaşlarımıza yapmış olduğunuz güzel hizmet sizlere cennetin kapılarını aralayacaktır. “ diyerek sözlerini tamamladı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM, Şifa bakım Merkezi Müdürlüğüne yapmış oldukları ziyarette kuruluşun yemekhanesini denetlemeyi de unutmadı.

ÖZDEMİR, yemek tezgahlarını ve günlük yemek numunelerini kontrol ettikten sonra çalışanlara teşekkür ederek günlük ziyaretini sonlandırdı.