…
…
…
13 Mart 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Şehit Uzman Çavuş Adem AKIN’ın Ailesini Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Yakınları ve Gaziler Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ve Tokat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gültekin ÇAKMAK ile birlikte İdlip’te şehadete ulaşan Piyade Uzman Çavuş Adem AKIN’ın ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin ailesini ikamet ettiği Uğrak Köyünde ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve beraberindekiler, tekrardan taziye dileklerini iletti.

ÖZDEMİR, aile ile yapılan görüşmede Şehit Yakınları ve Gazi işlemlerinin İl Müdürlüğümüz tarafından yapıldığını hatırlattı.

Şehidimizin yakınlarına, kanuni hakları ile ilgili bilgilendirme yapan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, şehit yakınlarına verilen istihdam, ücretsiz seyahat gibi haklardan yararlanmaları için İl Müdürlüğümüze davet etti.

Ziyaretin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Tokat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gültekin ÇAKMAK, Vakıf tarafından Şehit Ailelerine verilen nakdi yardım çekini takdim etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve beraberindekiler Şehitlerimiz Uzman Çavuş Adem AKIN ve Jandarma Er Ümit PELİT'in kabirlerinde dua ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.