…
…
…
03 Haziran 2020, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Piyade Uzman Çavuş Uğur BORA’nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdürlüğümüz Şehit Yakınları Gaziler Birimi Sorumlusu Fatih ÖZTÜRK ile birlikte, Şehit Piyade Uzman Çavuş Uğur BORA’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Uğur BORA'nın Niksar ilçesine bağlı Yolkonak beldesinde yaşayan babası Turan BORA, annesi, kardeşlerini ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, şehidin ailesinin acısını paylaşarak aileye taziyelerini iletti.

Ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle şehidimizin ailesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un selamlarını iletti.

 ÖZDEMİR, “Uğur kardeşimiz cennette Peygamber Efendimize komşu oldu. İnşallah sizlere de ahiret gününde şefaatçi olacaktır. Rabbim sizlere sabırlar versin acınız büyük. Rabbim bu vatan için görevlerine devam eden evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin. Kazadan beladan korusun.” Dedi

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Devlet, millet ve vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Acınızı paylaşıyoruz. Devletimiz tüm kamu kurumları ile birlikte her zaman yanınızda olduğumuzu bilin.” Dedi ve ziyaretini sonlandırdı.