…
…
…
…
15 Ocak 2021, Cuma Almus/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Şehit Piyade Er Adem TAR’ın Ailesini Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ ve Şehit Yakınları Gaziler Birimi Sorumlusu Emre DENİZ ile birlikte Almus İlçemizde ikamet eden Şehit Piyade Er Adem TAR’ın ailesini ziyaret etti.

08.01.2021 tarihinde Şehit Piyade Er Adem TAR’ın babası Hüseyin TAR’ın vefat ettiğinin öğrenilmesinin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, şehidimizin kardeşleri İbrahim ve Mustafa TAR’ı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidimiz Adem TAR ve babası Hüseyin TAR için yapılan duaların ardından ziyaret sonlandırıldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve beraberindekilerin bir sonraki ziyareti Özel Almus Mavigöl Bakım Merkezine oldu.

Koronavirüse karşı tedbirlerini alarak kuruluşta incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımızı yaşamlarını sürdürdüğü odalarında ziyaret etti.

Kuruluş Sorumlu Müdürü Gökhan POLAT’tan engellilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kuruluş iş ve işlemleri hakkında istişarelerde bulunan ÖZDEMİR ve POLAT, yemek numunelerinin saklandığı alanlarda incelemelerde bulundu.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, koronavirüse karşı Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen tedbirlere harfiyen uyulması konusunda uyarılarda bulundu ve ziyaretini sonlandırdı.