…
…
…
…
…
…
…
…
28 Ocak 2020, Salı Pazar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Osman ATEŞ İçin Düzenlenen Mevlid Programına Katıldı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Şehit Osman ATEŞ için Pazar İlçesinde düzenlenen mevlid programına katıldı.

Pazar Merkez caminde öğle namazı öncesinde okutulan mevlidin ardından Se-Ma Kültür merkezinde anma programı düzenlendi.

27.01.2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman ATEŞ için düzenlenen anma programında şehidimizin özgeçmişi okunduktan sonra aile bireylerinin duygularını aktardığı video gösterimi izleyicilere sunuldu.

Duygusal anların yaşandığı törende şehit ailemizi protokol üyeleri ve Pazar ilçesinde ikamet eden vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman ATEŞ’i anma programının ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, tekrardan baba Mustafa ATEŞ ve anne Resmiye ATEŞ’e taziye dileklerini ileterek okutulan mevlid-i şeriflerin kabul olması temennisinde bulundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Pazar İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Pazar İlçe Müftüsü Haydar HÜYÜK’ü makamında ziyaret eden ÖZDEMİR, görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yapmış oldukları işlerde kolaylıklar diledi.

Ziyaret çay sohbeti ile devam etti.