…
…
21 Ekim 2019, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir SEÇGİN’in ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş İsmail TÜRK'ün Ailesine Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlusu Fatih ÖZTÜRK ile beraber 03.10.2019 günü Antakya Belen Amanos kırsalında gerçekleştirilen iç güvenlik harekatı dönüşü dereye uçan askeri araçta şehadete ulaşan J. Uz. Çvş. Kadir SEÇGİN’in ilimiz Turhal ilçesi Şenyurt Köyünde ikamet eden ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Şehidimizin ailesine baş sağlığı dileklerini ileten İl Müdürümüz, şehidimizin ailesine Devletimizin sağlamış olduğu haklarını anlattı ve Devletimizin her zaman yanlarında olacağını belirtti. Ziyaret İl Müdürümüzün, şehidimizin ruhu için okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile sonlandırıldı.

İl Müdürümüz Turhal ziyaretinin ardından; 05.10.2019 tarihinde Şanlıurfa Birecik’te meydana gelen silahlı kavgaya müdahale için intikal halinde olan askeri aracın kaza yapması ileşehadete erişen Şehit Jandarma Uzman Çavuşİsmail TÜRK’ün Almus ilçesi Ormandibi Köyü’ndeki ailesine ziyarette bulundu.