…
…
…
17 Kasım 2020, Salı Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Şehit Annesi Emine AVŞAR’ın Cenazesine Katıldı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ ile birlikte Şehit Piyade Er Recep AVŞAR’ın annesi Emine AVŞAR için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

1994 yılında Hakkari Yüksekove mevkinde askerlik görevini yürütürken şehadete ulaşan Piyade Komando Er Recep AVŞAR’ın annesi Emine AVŞAR için memleketi Başçiftlik’te cenaze töreni düzenlendi.

Koronavirüse karşı tedbirler alınarak icra edilen cenaze töreninin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, şehidimizin yakınlarına taziye verirken cenaze törenine katılamayan Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın başsağlığı dileklerini de iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü de ziyaret etmeyi unutmadı.

Kuruluş idarecilerimizle biraraya gelen ÖZDEMİR, kuruluşumuzun iş ve işlemleri hakkında ve çocuklarımızın sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.

Hizmet kalitesinin yükseltmek ve çocuklarımıza daha iyi bir yaşam sunabilmek için istişarelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş bahçesinde sosyal mesafelerini koruyarak çocuklarımız ile sohbet etti.

Koronavirüs tedbirlerine uymaları için çocuklarımıza uyarılarda bulunan İl Müdürümüz, herbirine sağlıklı ve başarılı günler diledi.

Çocuklarımızın taleplerini dinleyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ziyaretini sonlandırdı.