…
…
24 Temmuz 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Sakarya’da Meydana Gelen Patlamada Yaralanan Uzman Çavuş Furkan DEMİREL’i Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi Sorumlusu Fatih ÖZTÜRK ile birlikte, 3 Temmuz 2020 tarihinde Sakarya/Hendek'teki havai fişek fabrikasında yaşanan patlamanın ardından fabrikada bulunan yanıcı ve yakıcı maddelerin intikali esnasında tekrardan meydana gelen patlamada yaralanan Uzman Çavuş Furkan DEMİREL’i ziyaret etti.

Uzman Çavuş Furkan DEMİREL’in tedavisinin ardından baba evinde istirahatte olduğunun öğrenilmesi ile ziyarette bulunan ÖZDEMİR, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Uzman Çavuş DEMİREL’den sağlık durumu hakkında bilgi almasının ardından; “İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun. Rabbim bu elim kazada yaralanan tüm vatandaşlarımıza, askerlerimize ve polisimize sağlık sıhhat versin. Her türlü musibetten korusun” dedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Bu vesile ile patlamada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ailenin bir talebi olduğunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek ziyaretini tamamladı.