…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mart 2021, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Reşadiye İlçemizde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Jandarma Er Rıza BEKTAŞ’ın annesi Gülüzar BEKTAŞ’ın annesinin vefatı nedeniyle gitmiş olduğu Reşadiye İlçesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzü, yürüme zorluğu çeken çocuğumuz Sıla SAÇİŞ’i akabinde ise Kaymakam Fidan BOZKIR’ı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şehit Yakınları Gaziler Birimi Sorumlusu Emre DENİZ, öncelikle 27.10.1975 yılında Isparta ilinde görevi başındayken şehadete ulaşan Şehit Jandarma Er Rıza BEKTAŞ’ın annesi Gülüzar BEKTAŞ’ın cenaze törenine katıldı.

Şehit annesi Gülüzar BEKTAŞ için kılınan cenaze namazının akabinde yakınları ile biraraya gelen ÖZDEMİR, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un, Şehit Yakınları Gaziler Genel Müdürümüz Sayın Selim ÇELENK’in ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını söyleyerek taziye dileklerini iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz Personeli İle Biraya Geldi

Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzde Covid 19 tedbirlerini alarak personelimiz ile biraya gelen ÖZDEMİR, öncelikle Kuruluş Müdürümüz Ünsal GENÇLER’den kuruluşumuzun iş ve işlemleri hakkında sonrasında ise hizmeti yürütmekte karşılaşılan zorluklar hakkında bilgi aldı.

Kuruluşumuza yakın zamanda atanan ASDEP Personellerine hayırlı olsun dileklerini ileten İl Müdürümüz, her bir kadın personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Öncelikle pandemi sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla ve büyük bir özveri ile yapmış olduğunuz çalışmalar için sizlere teşekkür ederim. Covid 19 salgınına rağmen gerekli tedbirlerinizi alarak Bakanlığımız hizmet modellerini vatandaşlarımıza anlatarak uygun modellerden onları yararlandırmak adına çok büyük işler yaptınız. “ dedi ve ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Yürüme Problemi Yaşayan Sıla SAÇİŞ Ziyaret Edildi

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ünsal GENÇLER ile birlikte, doğuştan kalça çıkıklığı-kas gevşemesi hastalığı ile mücadele eden ve tedavisi Valimiz Dr. Ozan BALCI önderliğinde Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi ile yaptırılan Sıla SAÇİŞ’i ziyaret etti.

Sıla’nın tedavi süreci ile ilgili bilgiler alan ÖZDEMİR, ihtiyaç duyulduğu takdir Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yanlarında olduklarını ifade ederek ziyaretini sonlandırdı.

Reşadiye Kaymakamı Fidan BOZKIR Makamında Ziyaret Edildi

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Ünsal GENÇLER, 02.02.2021 tarihinde Reşadiye ilçesine Kaymakamlık görevine başlayan Sayın Fidan BOZKIR’ı makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Bakanlığımızın hizmet modelleri kapsamında Reşadiye ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparken, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI önderliğinde başlatılan ve İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen “Sosyal Destek Hızır Tokat” Projesi ile Reşadiye ilçemizde verilen hizmetler ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.