…
…
…
…
25 Ekim 2019, Cuma Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Piyade Uzman Onbaşı Sefa FINDIK’ın Yeşilyurt’ta İkamet Eden Ailesini ve Beşören Köyünde Meydana Gelen Yangında Evleri Yanan Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti.


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 20.10.2019 tarihinde Suriye Yukarı Maşrafah bölgesinde bulunan üs bölgesine intikal esnasında teröristler tarafından yapılan hafif silah taciz ateşi sonucunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Sefa FINDIK’ın Yeşilyurt ilçesi Kuşçu Köyü’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileten İl Müdürümüz, aileye Devletimizin sağlamış olduğu haklar konusunda bilgi verdi ve Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

20.10.2019 tarihinde Tokat Merkez Beşören Köyü’nde çıkan yangın sonucu evleri yanan vatandaşlarımızı ziyaret eden İl Müdürümüz, Sayın Valimizin selamlarını iletti. Yangında evleri ve eşyaları kullanılmaz hale gelen vatandaşlarımıza, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın öncülüğünde başlatılan “Sosyal Destek Hızır Tokat” projesi kapsamında zararların karşılanacağını ve Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.