…
…
31 Aralık 2020, Perşembe Pazar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Pazar İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ ile birlikte Pazar/Dereköy’de ikamet eden Kore Gazisi Ahmet GEZGİN’i akabinde ise Pazar Kaymakamı Mesut ATEŞ’i ziyaret etti.

Öncelikle Kore Gazisi Ahmet GEZGİN’i ziyaret eden ÖZDEMİR ve TANRIVERDİ, kendisi ve ailesine sağlıklı ve hayırlı ömürler diledi. 2020 yılının son gününde yapılan ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 2021 yılında ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerin geride kalması yeni yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

ÖZDEMİR, Bakanlığımız ve Kore Büyükelçiliği tarafından gönderilen hediyeleri gazimiz ve ailesine teslim edildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Adnan TANRIVERDİ Pazar İlçesine yapılan ziyarette Pazar Kaymakamı Mesut ATEŞ’i ziyaret etmeyi unutmadı.

İl Müdürümüz, Kaymakam ATEŞ’e zorlu görevinde başarılar dilerken, Sosyal Destek Hızır Tokat Projesinin yürütülmesi konularında istişarelerde bulundu.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın himayelerinde yürütülen proje ile kış şartlarında hiçbir vatandaşımızın dışarda kalmaması, fakir/fukaranın pandemi sürecinde ihtiyaçlarının kalmaması Valimizin öncelikleri olduğunu hatırattı.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile bu projemizi yürütüyoruz inşallah hem kış aylarında hemde pandemi sürecinde sizlerinde destekleri ile dokunmadığımız ihtiyaçlı vatandaş kalmayacak dedi.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.