…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Ağustos 2019, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Özel Sağlık Bakım Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM, ilimizde hizmet veren Özel Sağlık Bakım Merkezine ziyarette bulundu.

Kuruluş ziyaretinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, engelli ve yaşlılarımızın hayatlarını devam ettikleri üniteleri gezdi. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızla sohbet eden ÖZDEMİR, bakım personeli ve kuruluşta görev yapan meslek elemanları ile de kısa bir toplantı gerçekleştirdi. İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, "Sizler bu hizmetle cenneti kazanıyorsunuz. Sizler engellilerimize en iyi şekilde hizmet veriyorsunuz ve onlarda sizler için bolca dua ettiklerini söylüyorlar. Rabbim onların sizler için ettikleri duaları kabul etsin inşallah. " dedi ve sözlerini sonlandırdı.

Kuruluş idarecileriyle de bir araya gelen ÖZDEMİR, engellilerimize bu kadar güzel ortamlar sağladığınız için ve bu kadar güzel baktığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet kalitesini daha da yükseltmek için elimizden geleni her şeyi yapmak için birlikte çalışacağız diyerek sözlerine son verdi.

Günlük ziyaretlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM, yapımı devam eden ve yakın zamanda hizmete geçmesi planlanan Huzurevi Müdürlüğü inşaatını gezdi.

İnşaat yapımı yüklenici firma yetkilileri ile görüşen ÖZDEMİR, çalışmalar hakkında ve teknik detaylar hakkında bilgiler aldı.

ÖZDEMİR, çalışanlara kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı