…
…
…
…
…
…
03 Şubat 2020, Pazartesi Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Özel Nedim KARATAŞ Bakım Merkezine Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Özel Nedim KARATAŞ Bakım Merkezini ve Niksar Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yapmış olduğu ziyarette öncelikle kuruluş yetkilisi Sadullah KARATAŞ’tan kuruluş iş ve işlemleri ve engelli vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kuruluş idarecileri ile birlikte engelli vatandaşlarımızın hayatlarını devam ettirdikleri ünitelerde ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, herbiri ile ayrı ayrı sohbet ederek isteklerini sordu.

Kuruluşlarında aldıkları bakım hizmetlerinden ve temizlikten oldukça memnun olduklarını ifade eden engelli vatandaşlarımız, ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sundu.

Bakım personelleri ile de biraraya gelen ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımıza yaklaşımları, vermiş olduğu hizmetleri eksiksiz ve engelli vatandaşlarımıza yakışır şekilde yerine getirdikleri için teşekkür etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in Niksar ziyaretinde bir sonraki durağı Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Çocuklarımız ile biraraya gelen ÖZDEMİR, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için kendilerine başarılar diledi.

Her birinden çok umutlu olduğunu ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “İnşallah çocuklarımız bizlerin yüzünü güldürecek.. Onları gelecekte çok güzel makam ve mevkilerde göreceğiz. Hepinize başarılar diliyorum.” Diyerek ziyaretini sonlandırdı.