…
…
…
…
…
…
07 Ocak 2020, Salı Almus/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Özel Almus Mavi Göl Bakım Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ, Almus ilçemizde engellilere hizmet vermeye başlayan Özel Mavi Göl Bakım Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yeni engelli kabulüne başlayan bakım merkezi ziyaretinde öncelikle engellilerimizin zaman geçirecekleri odaları ve serbest zaman geçirecekleri alanlarını gezdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yapmış olduğu ziyarette kuruluş yetkililerinden kuruluş iş-işlemleri ve engelli vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kuruluşta görev yapan sağlık personelleri ile birlikte engelli vatandaşlarımızın hayatlarını devam ettirdikleri ünitelerde ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, her biri ile ayrı ayrı sohbet ederek isteklerini sordu.

Kuruluşlarında aldıkları bakım hizmetlerinden ve temizlikten oldukça memnun olduklarını ifade eden engelli vatandaşlarımız, ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımıza verilen hizmetten dolayı çalışanları tebrik etti ve ziyaretini sonlandırdı.