…
…
…
…
17 Temmuz 2019, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar ve Erbaa İlçelerimizde 15 Temmuz Gazilerimizi Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısı üzerine sokağa çıkarak halkın iradesini ortaya koyan Tokatlı Gazilerimiz Zeki AVCI ve Hasan ŞAHİN’i akabinde ise 15 Temmuz Şehidimiz Birol YAVUZ’un ailesine ziyarette bulundu.
İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT öncelikle 15 Temmuz gecesi Ankara’da Genel Kurmay Binası önünde helikopterden açılan ateş ile yaralanan ve gazi olan Zeki AVCI’yı ziyaret etti.
ÖZDEMİR ve Milletvekili BEYAZIT akabinde İstanbul Beyoğlu’nda 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde Fetöcü hainlere geçit vermemek için kendini siper ederek Gazi olan Hasan ŞAHİN’i ziyaret etti.
Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT, 15 Temmuz gecesinde Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sonucunda şehadete ulaşan Şehit Özel Harekat Polisi Birol YAVUZ’un ailesine ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde şehit yakınlarımıza ve gazilerimize Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamları ve minnetlerini iletirken İl Müdürümüz mahmut ÖZDEMİR’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK Hanımefendinin selamlarını iletti.
Milletvekili BEYAZIT, “Bu vatanın bölünmez bütünlüğüne ve demokrasisine darbe indirmeye çalışanlara en büyük darbeyi halkımız indirdi. Sizler ve sizler gibi vatansever kahramanlarımız çocuklarınızı, eşlerinizi kısacası hayatınızı geride bırakarak bu hain girişime engel koydunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Şehidimiz Birol YAVUZ ve tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.
Erbaa ilçemizde yapılan ziyaretlerde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT ve beraberindekiler 28.06.2019 tarihinde Hakkari-Çukurca bölgesinde bölücü terör örgütleri tarafından açılan taciz ateşi sonucunda şehadete ulaşan Şehit Kadir YILDIRIM’ın ailesini ziyaret etmeyi unutmadı.
Şehidimizin yakınlarına tekrardan taziye dileklerini ileten ÖZDEMİR ve Milletvekili BEYAZIT, şehit Kadir YILDIRIM için ve tüm şehitlerimiz için dua etti.