…
…
…
…
…
03 Haziran 2020, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Sosyal Hizmet Merkezi ve Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Piyade Uzman Uğur BORA’nın Niksar ilçesi Yolkonak Beldesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulunmasının ardından Niksar Sosyal Hizmet Merkezi ve Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü de ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ilk önce Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Sosyal mesafesini koruyarak tüm personelin geçmiş bayramını tebrik eden ÖZDEMİR, herbirine yapmış oldukları asli görevlerinde ve pandemi sürecinde Vefa Sosyal Destek Grupları ile yürüttükleri başarılı çalışmalar için teşekkür etti.

Ziyaretinin ardından Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne geçen ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ’den kuruluşun iş-işlemleri ve çocuklarımızın sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı.

Koronavirüs tedbirleri dolayısı ile çocuklarımız ile bayram geçirememenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “İnşallah bu süreçten çıktığımızda çocuklarımızı tekrar ziyaret ederek sohbetler edeceğiz.

Ülke olarak normalleşme sürecine girsekte çocuklarımız ve personellerimizin tedbirlere harfiyen uygulamalarını isteyen ÖZDEMİR, üniversite sınavına hazırlanan çocuklarımızın motive bir şekilde hazırlıklarına devam etmesini ve okula devam eden çocuklarımızın ara vermeden uzaktan eğitimlerinin alması konularında uyarlarda bulundu.

ÖZDEMİR son olarak Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ ve personellere kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.