…
…
24 Haziran 2020, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar İlçemizde Ziyaretlerde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çocuk Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Niksar ilçemizde hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü akabinde ise Şehidimiz Uğur BORA’nın ailesini ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE öncelikle Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocuklarımız ile biraraya geldi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında her türlü önlemi alıp sosyal mesafelerini koruyarak çocuklarımızla sohbet eden ÖZDEMİR, okulların tatil olması nedeniyle zamanlarının çoğunu kuruluşta geçiren çocuklarımıza tavsiyelerde bulundu.

Çocuklarımızdan serbest zamanlarında bolca kitap okumalarını isteyen ÖZDEMİR, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık yapmalarını uzunca geçen tatil süresinde bilgilerini taze tutmalarını istedi.

Çocuklarımızın sağlık durumları ile ilgili kuruluş idarecileri ve çalışanlarından bilgiler alan ÖZDEMİR, Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamındaki talimatlarına harfiyen uyulması konusunda uyardı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, personellerimize bu zorlu süreçte gösterdikleri özveri için teşekkürlerini sundu ve ziyaretini sonlandırdı.

ÖZDEMİR ve YÜCE’nin bir sonraki durağı ise 30.05.2020 tarihinde Hakkari/Çukurca’da yürütülen arama tarama sırasında terör örgütü unsurları ile girilen temasta şehadete ulaşan Uzman Çavuş Uğur BORA’nın ailesi oldu.

Şehidimize Allah’tan rahmet dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek taziye dileklerini iletti.

Ziyaret, yapılan duaların ardından son buldu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar ilçemizde son olarak Yeşil Niksar Gazetesi İmtiyaz sahibi Cemalettin BİLGİN’e ziyarette bulundu.

ÖZDEMİR, Cemalettin BİLGİN’in yakın zamanda vefat eden abisi Mustafa Kemal BİLGİN için taziye dileklerini iletmesinin ardından günlük ziyaretlerini sonlandırdı.