…
…
…
…
…
03 Haziran 2021, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar İlçemizde Hizmet Veren Kuruluşlarımıza Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Niksar ilçemizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret etti.

ÖZDEMİR ve YÜCE’nin ilk durağı Özel Niksar Nedim KARATAŞ Bakım Merkezi oldu.

İl Müdürümüz, Kuruluş yetkililerinden bakım merkezinin işleyişi hakkında bilgiler alırken, Covid 19 virüsüne karşı alınan tedbirleri denetledi.

Maske ve mesafe tedbirlerini alarak engellilerimizin günlük yaşamlarını geçirdikleri odalarda denetlemelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bakım personellerine yapmış oldukları zorlu görevde daha dikkatli olmalarını söyledi. Engelli vatandaşlarımızın bizlere emanet olduğuna değinen ÖZDEMİR, hepinize pandemi sürecinde göstermiş olduğunuz özveri için tekrardan teşekkür ederim.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Öncelikle Kuruluş idarecileri ve sosyal servis personelleri ile biraya gelen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE,  çocuklarımızın günlük yaşantıları hakkında bilgi aldı.

Bakım Personellerimiz ile de görüşen ÖZDEMİR, “Değerli arkadaşlarım sözlerime sizlere teşekkür ederek başlamak istiyorum. Pandemi sürecinin başından beridir çocuklarımıza bir zarar gelmesin diye canla başla çalıştınız. Ne kadar normalleşme sürecine girsek de çocuklarımız ve bizler için tehdit devam ediyor. Çocuklarımız evde kalmaya bir süre daha devam edecek. Bu süreyi avantaja çevirmeye çalışalım.  Çocuklarımızın ilgilerine göre bir müzik aleti edindirelim, resim yapmayı seviyorsa gerekli malzemeleri alalım, edebiyata, şiire ilgisi varsa destekleyelim. Kısaca çocuklarımızın serbest zamanlarını olumlu dolduralım. Çocuklarımızda manevi değerlerimizi yükseltmek için planlamalar yapın. Eğer bir problem eğer hizmeti yürütmekte bir zorluk varsa istişarelerde bulunarak çözüm yolları bulalım. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.” Dedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR çocuklarımız ile yaptığı sohbetinin ardından ziyaetine son verdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek personellerimize kolaylıklar diledi. Kuruluş Müdürü İlhami ÖZTÜRK’ten Sosyal Hizmet Modellerimizin vatandaşlarımıza ulaşması için Covid 19 tedbirlerini alarak çalışmalara hız vermeleri gerektiğini ifade etti.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, ASDEP Personelimizin yapmış oldukları ziyaretlerde gördükleri eksiklikleri Sosyal Destek Hızır Tokat Sistemine işlemesi ve sorunun çözüme kavuşturulması konusunda takipçi olmalarını istedi.