…
…
…
10 Ocak 2020, Cuma Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde Hasta Ziyaretinde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM Niksar İlçemizde; geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Özel Niksar Nedim KARATAŞ Bakım Merkezi kurucusu ve sahibi Nedim KARATAŞ’ı akabinde ise Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında ameliyatı yapılan ve fizik tedavi sürecinde olan Sıla SAÇIŞ’ı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Özel Niksar Nedim KARATAŞ Bakım Merkezi kurucusu ve sahibi Nedim KARATAŞ’ı ziyaret ederek geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR bir sonraki ziyaretini ise, kalça çıkıklığı ve kas gevşemesi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Sıla SAÇIŞ’a gerçekleştirdi.

Sayın Valimiz Dr. Ozan BALCI’nın ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in Reşadiye programlarında ziyaret ettiği ve rahatsızlığı nedeniyle yürüme problemi yaşayan Sıla SAÇIŞ’ın ameliyatı, Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında özel bir hastanede yaptırılmıştı.

Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecine başlayan Sıla’yı Niksar Devlet Hastanesinde ziyaret eden ÖZDEMİR, Sıla’nın tedavi süreci hakkında ailesinden bilgi aldı.

SAÇIŞ Ailesi, Sıla’yı tedavisi için birçok hastaneye götürdüklerini ama bu zamana kadar olumlu hiçbir tedavi olmadığını, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın talimatıyla ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü aracılığı ile Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında yaptırılan ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi. Ameliyatını yapan doktorun kendilerine ameliyatın çok iyi geçtiğini Sıla’nın ayaklarında artık his olduğunu ve fizik tedavi süreciyle yürüyebileceğini müjdesini verdiklerini ifade etti.

Sıla’nın yürüyebileceği haberini alan SAÇIŞ Ailesi, Sıla’nın tedavisi için kendilerine destek olan başta Valimiz Dr. Ozan BALCI, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve tüm devlet büyüklerimize minnet duyduklarını ifade ettiler.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “İnşallah Sıla’mız en kısa sürede yürümeye de başlar. Sizlerin ve Sıla’nın adına çok mutluyuz. “ diyerek tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖZDEMİR, Niksar ziyaretlerinde son olarak, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında kalan çocuğumuzu çalıştığı iş yerinde ziyaret etti.

Yapmış olduğu işlerde kolaylıklar dileyen ÖZDEMİR, “İnşallah sen ve seninle beraber Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızı daha iyi görevlerde görmek istiyoruz.” Diyerek günlük ziyaretlerini tamamladı.