…
…
…
12 Kasım 2019, Salı Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek Kuruluş Müdürü İlhami ÖZTÜRK ve Kuruluş Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ’dan kuruluş iş ve işlemleri hakkında bilgi aldı.

Görevleri başındaki kuruluş çalışanlarına da kolaylıklar dileyen ÖZDEMİR, Asdep çalışanları ile yapmış oldukları ziyaretler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ASDEP personellerinin asıl işlerinin yanı sıra yürütmüş oldukları Sosyal Destek Hızır Tokat Projesini de ihmal etmemelerini istedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Bakanlığımız tarafından yapılan görevde yükselme sınavı sonucunda Kuruluş Müdürü olarak göreve başlayan Zeynep BAKİ’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, hayırlı hizmetler yapabilmesi temennisinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ’den ve Kuruluş Müdür Yardımcısı Nurettin BAŞARA’dan çocuklarımızın okul başarıları, sağlık sorunları ve uygulanan projeler hakkında bilgi aldı.

Her bir çocuğumuzun okul başarılarının yanı sıra bir spor dalında veya bir enstrüman öğrenmesi konularında çalışmalarda bulunmasını önemsediğini vurgulayan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, istekli olan çocuklarımızın Valiliğimiz tarafından hazırlanan ve Niksar İlçemizde de faaliyetlerini devam ettiren Spor Tokat projesi kapsamında yapılan çalışmalara katılabileceğini, isteyen çocuklarımız içinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından müzik kurslarının açılabileceğini ifade etti.

Kuruluş personellerine de çocuklarımız için yapmış oldukları özenli çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ziyaretini tamamlamasının ardından Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ ile birlikte çocuklarımız için açılması planlanan kurslar hakkında görüşme yapmak için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin ÇELİK’e ziyarette bulunan ÖZDEMİR ve BAKİ, kendisine yürütmüş olduğu görevde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Yapılan ziyarette kuruluşumuzda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aracılığı ile açılması talep edilen kurslar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin ÇELİK, nazik ziyaretleri için İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ’ye teşekkürlerini sundu.

ÇELİK, çocuklarımız için her türlü kurs açabileceklerini bunun için en kısa sürede Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ ile birlikte bir planlama yaparak çalışmalara başlayabileceklerini ifade etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar ziyaretinde son olarak Niksar Özel Nedim KARATAŞ Bakım Merkezi sahibi Sadullah KARATAŞ’a yaşamış olduğu sağlık sorunları nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

KARATAŞ’a geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günlük ziyaretlerini tamamladı.