…
25 Eylül 2019, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar ziyaretinde öncelikle İlçemize atanan Kaymakam İlhami DOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Niksar İlçemizde hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi ve Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgilendirme yaptı.

Kaymakam İlhami DOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne geçerek önce personellerimiz akabinde ise çocuklarımızla biraraya geldi.

Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, görevli antrenörler, Psikolog, Diyetisyen ve Fizyoterapistte eşlik etti.

Çocuklarımızın herbirinin bir spor dalında başarılı olmasını isteyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Spor TOKAT Projesi kapsamında başlattığı çalışmalara katılmasını istedi.

Yapılan spor ile daha zinde daha sağlıklı olabileceklerini hatırlatan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kazanma duygusunu en zirvede yaşayacağınız alan spordur. O yüzden kazanmanın vermiş olduğu o duyguyu hissetmenizi ve bütün hayatınızın her alanında o duyguyu yaşamanızı istiyorum. Emin olun okul başarılarınızı da yaşama sevincinizi de beden sağlığınızı da en önemlisi takım olma birlik olma, arkadaşlıklarınızı da spor ile üst seviyelere çıkarabilirsiniz. “ dedi

Toplantı devamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR ve beraberindekiler, Spor TOKAT projesi kapsamında yapılan çalışmalar, açılan kurslar, sosyal ve kültürel faaliyetleri anlattı. Kuruluşta kalan çocuklarımız açılan kurslara ve yapılacak faaliyetlere davet edilerek sporu sevmeleri ve bir branşta uzmanlaşmaları konusunda çalışmalar başlatıldı.