…
27 Aralık 2019, Cuma Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek koruma ve bakım altında kalan çocuklarımızla sohbet etti.

Ziyaretinde ÖZDEMİR, kuruluşumuzda görev yapan personelimizle de karşılaşılan sorunlar, yapılacak projeler etkinlikler hakkında istişarelerde bulundu.

Çocuklarımızın gelecekte kendilerini görmek istedikleri yerleri ve hayallerini öğrenmek isteyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, başarının anahtarının kendi içlerinde gizli olduğunu yineledi. ÖZDEMİR, “Eğer o anahtarı bulur ideallerinize kavuşmak için biraz çaba gösterirseniz sizler için herşey çok daha güzel hale gelecektir”. Dedi.

Çocuklarımızın sportif ve kültürel faaliyetlere gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yılsonu faaliyetlerinde ve yaz aylarında düzenlenmesi planlanan çocuk şenliğinde kendilerinden müzik ziyafeti beklediğini ifade etti.

Kuruluşumuzda çocuklarımızın günlük hayatlarını geçirdikleri evlerinde incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızın tertip ve düzeninden memnun olduğunu ifade ederek, çocuklarımızı kendi çocuklarından ayırt etmeyen personele teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.