…
…
24 Ağustos 2020, Pazartesi Niksar/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Çocuklarımızla Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne yaptığı ziyarette çocuklarımız ve personellerimizle biraraya geldi.

Kuruluş bahçesinde sosyal mesafelerini koruyarak çocuklarımız ile sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızın istek ve taleplerini dinledi.

Çocuklarımızdan korona virüse karşı yayınlanan tedbirlere uymalarını isteyen ÖZDEMİR,  mümkün mertede temas halinde bulunmamalarını söyledi. Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, biliyorsunuz bu virüs çok kolay yayılabilen, bulaştığında ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkaran bir virüs. Sizler bizlere emanetsiniz. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Hiçbirinizin tırnağının kırılmasını istemeyiz. O yüzden temasta bulunmayacağız, maskelerimizi takacağız, kişisel temizliğimize dikkat edeceğiz ve odalarımızı belirli periyotlar ile havalandıracağız. Bu süreçte biliyorum ki çok fazla kuruluştan çıkamıyorsunuz, sıkıldınız da.. Biz bu süreci avantaja çevirmeyi bilelim. Bir çoğunuz önümüzdeki sene üniversite sınavına gireceksiniz. Ders tekrarlarınızı yapın, hazırlıklarınıza ara vermeyin. Bizler sizleri önemli makam ve mevkilerde başarılı işler yaparken görmek istiyoruz. İnşallah da göreceğiz. Bu sene sınava giren arkadaşlarınız çok iyi puanlar aldı. Onlar bu zorlu yoldan geçti. Onların kendinize örnek alın. Serbest zamanlarınızda bolca kitap okuyun. Yarın sizlerde eğitiminizi tamamlayıp iş hayatına atılacaksınız. O zaman sizlerin yanında ablalarınız, öğretmenleriniz olmayacak. Bakıcı annelerinizin, öğretmenlerinizin hayat tecrübelerinden istifade edin. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş personelleri ile de biraraya gelerek kuruluş iş ve işlemleri hakkında bilgi aldı. Her birine ayrı ayrı teşekkür eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ziyaretini sonlandırdı.