…
…
21 Eylül 2021, Salı Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı ile Türkiye Harp Malülleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı'nı Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlumuz Emre DENİZ ile birlikte, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı ile Türkiye Harp Malülleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İl Müdürümüzün ilk durağı Türkiye Harp Malülleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı oldu. Vatani görevlerini ifa ederken gazilik mertebesine erişen kahraman gazilerimize bir kez daha teşekkürlerini ileten ÖZDEMİR, gazilerimizin gününü tebrik etti.

Daha sonrasında Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanlığı'nı ziyaret eden ÖZDEMİR, "Kore ve Kıbrıs'ta kahramanca savaşan muharip gazilerimize minnettarız. Gaziler Günü münasebetiyle kahraman gazilerimize bir kez daha minnetlerimizi iletiyoruz. Bütün gazilerimizin her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz" dedi.