…
…
…
…
08 Ocak 2021, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Mesai Sonrası Ziyaretlerine Devam Ediyor


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, mesai sonrasında Turhal ve Zile ilçelerimizde hizmet veren yatılı kuruluşlarımızı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Turhal ilçemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet veren Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde denetlemeler yaptı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tedbirlerini alarak görüşmeler yapan ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Adem KESKİN ve sağlık personellerinden engellilerimizin durumları hakkında bilgi aldı.

Verilen hizmetin kalitesini yükseltmek için kuruluş çalışanları ile istişarelerde bulunan ÖZDEMİR, engelli evlerimizi de ziyaret ederek vatandaşlarımız ile sohbet etti.

Engellilerimizin istek ve arzularını dinleyen ÖZDEMİR, ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Turhal Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş Müdürü Kenan ALAYBAY ile kuruluş binasını gezen ÖZDEMİR, kuruluş iş ve işlemleri hakkında brifing aldı.

Çocuklarımızın günlük yaşamları ve sağlık durumlarını da öğrenen ÖZDEMİR, görevlerinde kendilerine kolaylıklar diledi ve son ziyareti için Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne geçti.

Kuruluş idarecileri ile yaşlılarımızın zamanlarını geçirdikleri ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, sosyal mesafe kurallarına uyarak yaşlılarımız ile sohbet etti.

Personellerimiz ile de görüşen İl Müdürümüz, hizmetin yürümesindeki karşılaşılan zorluklar hakkında görüşmeler yaptı.

Kuruluş idarecileri ile iş ve işlemler hakkında görüşen ÖZDEMİR, vardiya sisteminde personellerimizin dikkat etmesi gereken hususlara değindi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, son olarak Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen tedbirlere harfiyen uygulanması konusunda uyarılarda bulundu ve ziyaretini sonlandırdı.