…
…
…
…
09 Ekim 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Mesai Sonrası Çocuklarımız İle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günlük ziyaretler kapsamında Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocuklarımızla zaman geçirdi.

Çocuklarımızın hayatlarını devam ettirdikleri evlerde çay sohbeti yapan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, herbir çocuğumuz ile ayrı ayrı ilgilendi.

Çocuklarımıza ve personellerimize koronavirüs tedbirlerine uyması konusunda telkinlerde bulunan İl Müdürümüz, mümkün mertede temas halinde bulunmamalarını söyledi. Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, biliyorsunuz bu virüs çok kolay yayılabilen, bulaştığında ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkaran bir virüs. Sizler bizlere emanetsiniz. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Hiçbirinizin tırnağının kırılmasını istemeyiz. O yüzden temasta bulunmayacağız, maskelerimizi takacağız, kişisel temizliğimize dikkat edeceğiz ve odalarımızı belirli periyotlar ile havalandıracağız.

Okullarımız şuanda uzaktan eğitim yöntemi ile devam ediyor. Yakın zamanda yüz yüze eğitimlerde başlayacak diye umuyorum. Muhakkak birkaç saat ders tekrarlarınızı yapın. Bizler sizin devlet kadrolarında iyi mevkilerde olmanızı istiyoruz. Biliyorum zamanınızın birçoğunu evlerinizde geçiriyorsunuz. Serbest zamanlarınızda arkadaşlarınız ile zeka oyunları oynayabilir, kültürümüzü, tarihimizi öğrenmek için araştırmalar yapıp kitaplar okuyabilirsiniz. Belki bir enstürüman çalmak için uğraş verebilirsiniz. Bu örnekler çoğaltılabilir. Yani anlatmak istediğim bu olumsuz koşulları kendi lehimize çevirerek kendimizi geliştirebiliriz. Yarın sizlerde eğitiminizi tamamlayıp iş hayatına atılacaksınız. O zaman sizlerin yanında abileriniz, öğretmenleriniz olmayacak. Bakıcı abilerinizden, öğretmenlerinizin hayat tecrübelerinden istifade edin. Emin olun ileriki hayatlarınızda bu söylediklerim çok şey katacaktır sizlere. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, sohbet devamında kuruluşumuzda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız ile birlikte zeka oyunları oynayıp,  çocuklarımızın sergilediği müzik ziyafetini dinledi.