…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Mayıs 2020, Pazartesi Tokat - Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Kuruluşlarımızı Ziyaret Ederek Personellerimizin Bayramlarını Kutladı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Ramazan Bayramında görevleri başında olan engelli ve yaşlılarımıza hizmet eden personellerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ÖZDEMİR’in ilk durağı Ramazan Bayramında da çalışmalarına devam eden ve kısıtlama sürecinde dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımda bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanları oldu. Kendilerine yapmış oldukları çalışmalarda kolaylıklar dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Bayramlarını tebrik ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüzün bir sonraki durağı ise izolasyon kuruluşu olan Yeni Huzurevi binasında Covid-19 tedbirleri doğrultusunda izolasyonda olan personellerimiz oldu. Ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Huzurevi Müdürlüğü ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek engelli vatandaşlarımız ve yaşlılarımızla bir araya geldi.

Öncelikle Sosyal mesafelerini koruyarak personellerimizin Ramazan Bayramlarını  tebrik eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Bu zorlu süreci hep birlikte Bakanlığımızın ve Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu tedbirlere uyarak inşallah atlatacağız. Pandemi süreci başladığı günden itibaren engelli ve yaşlılarımızın bakımı ve ihtiyacı için maskenizi ve eldiveninizi takarak, kendinizi dezenfekte ederek gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Koronavirüs tehlikesi hala ülkemizi terk etmiş değil. Pandemi sürecini tamamlayana kadar tüm tedbirlere harfiyen uyulması konusunda dikkat göstermenizi istiyoruz. Hepinizin tekrardan Ramazan Bayramını kutluyorum. Rabbim tekrarına kavuştursun” diyerek sözlerine son verdi.

ÖZDEMİR yine tedbirlerini alarak ve sosyal mesafesini koruyarak her bir yaşlımızın ve engelli vatandaşlarımızın Bayramlarını tebrik ederek ziyaretini sonlandırdı.