…
…
…
…
…
02 Mart 2022, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Kuruluşlarımızda Görev Personellerimizi Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz ve Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimizi ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimizi görev yerlerinde ziyaret ederek yapmış oldukları iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

ÖZDEMİR; yapmış oldukları işin zorlu olduğunu ifade ederek, kuruluşumuza müracaat eden dezavantajlı vatandaşlarımıza hızlıca ve nazik bir şekilde yardımcı olmalarını istedi.  Devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, her bir personelimize özenle çalıştıkları ve görevlerini başarı ile yaptıkları için teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.

Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimiz ile de görüşen ÖZDEMİR, sizler kurumumuzun genç ve gülen yüzlerisiniz. Kurumumuz bir -Sosyal Hizmet Kurumu- olduğu ve hizmet modellerimiz fazla olduğu için gerek bilgi almak, gerek hizmetlerimizden yararlanmak için çok sayıda vatandaşımız geliyor. Bizler bu vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetleri anlatarak gerekli işlemleri tesis etmemiz gerekiyor. Eğer hizmet modellerimize uygun değilse ilgili kurumlara yönlendirelim. Allah sizlerin yardımcısı olsun, kolaylıklar versin diyerek ziyaretlerini sonlandırdı.