…
…
…
…
…
13 Temmuz 2021, Salı Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Kuruluşlarımıza Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

ÖZDEMİR, öncelikle Pazar İlçesi Çiftlik Köyünde ikamet eden Şehit Osman ATEŞ’in ailesini ziyaret ederek hatırlarını sordu. Şehidimizin babası Mustafa ATEŞ ile bir süre sohbet eden ÖZDEMİR, devletimizin her daim yanlarında olduğunu hatırlatarak ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Turhal ilçemizde hizmet veren Çocuk Destek Merkezi oldu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Kenan ALAYBAY’dan çocuklarımızın günlük yaşantıları ve sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. Yapılan görüşmede, çocuklarımızın gelişimi, adaptasyonu ve özgüven kazanması için sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artması konusunda istişarelerde bulunuldu.

Çocuklarımız ile görüşmeyi ihmal etmeyen ÖZDEMİR, her bir çocuğumuzla ayrı ayrı sohbet etti, kuruluşumuzdan beklentilerini ve isteklerini öğrendi.

Turhal İlçemizde hizmet veren bir diğer kuruluşumuz olan Turhal Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde kalan engelli vatandaşlarımızla buluşan ÖZDEMİR, yaklaşan kurban bayramlarını kutladı.

Ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e Kuruluş Müdürü Adem KESKİN eşlik etti. Engellilerimizin problemleri ve bakım hizmeti veren personellerin hizmeti yürütmekte karşılaştıkları sorunlar üzerinde görüşme yapan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ziyaretini sonlandırdı.

Zile Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne geçen ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU’ndan kuruluş iş ve işlemleri hakkında bilgiler aldı. Kuruluşta görev yapan sağlık personelleri ile de görüşen ÖZDEMİR, yaşlılarımızın sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.

Yaşlılarımız ile tek tek sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yaklaşan kurban bayramlarını kutlayarak ziyaretini tamamladı.

İlçe ziyaretlerini tamamlayan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günün son ziyaretini Tokat Huzurevi Müdürlüğüne gerçekleştirdi.

ÖZDEMİR, yaşlılarımız ile kuruluş bahçesinde sohbet ettikten sonra günlük ziyaretlerini tamamladı.