…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Aralık 2021, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Kuruluş Ziyaretlerine Devam Ediyor


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günlük ziyaretleri kapsamında hastane ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR öncelikle Bakanımız Sayın Derya YANIK'ın ilimizi teşrifleri esnasında kaza geçiren koruma memurlarını tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Akabinde Huzurevi Müdürlüğüne geçen ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Üzeyir ÇİĞDEM ve Sosyal Çalışmacı Murat Emre YAMAN’dan yaşlılarımız hakkında bilgi aldı.

Huzurevi çevresinde yapılan peyzaj çalışmalarını da inceleyen ÖZDEMİR, Sosyal Hizmetler Kampüsü inşaatına geçti.

Yüklenici firma yetkilileri ile birlikte inşaat alanında görüşen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışanlara kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı, kuruluşlarımızdan reşit olarak ayrılan ve geçirdiği trafik kazası sonrasında hastanede tedavisi devam eden çocuğumuza oldu. Çocuğumuzun yakınları ile görüşen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, geçmiş olsun dileklerini ileterek hastane ziyaretini sonlandırdı.

Son olarak Turhal ilçemizde temaslarda bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğümüze geçti.

Çocuklarımıza hatırlarını soran ÖZDEMİR, çocuklarımızdan eğitimlerini aksatmadan başarılı bir şekilde öğrenimlerine devam etmelerini istedi. Çocuklarımızın başarılı olup devletimize hizmet etmelerinin tek arzusu olduğunu ifade etti.

İl Müdürümüz, Turhal Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde olan evlerde yapılan tadilatı yerinde inceledi. Kuruluş Müdürü Adem KESKİN’den yapılan işlemler hakkında bilgi aldıktan sonra ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımız ile sohbet etti ve ziyaretini sonlandırdı.