…
…
…
…
02 Haziran 2021, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Kuruluş Ziyaretlerine Devam Ediyor


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Turhal ve Zile İlçelerimizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret etti.

Turhal Sosyal Hizmet Merkezini ardından da Zile Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Kuruluş Müdürlerimiz Hüseyin Erkin İNCELİ ve Mehmet ÇAKMAK’tan brifing aldı.

Yapmış olduğu ziyaretlerde; pandemi sürecinde hizmetin yürütülmesinde karşılaşılan sorunlar üzerine istişarelerde bulunan ÖZDEMİR, tüm personelin aşılanmasının ardından sahada yapılan çalışmalara hız verilmesini istedi. Özellikle ASDEP Personelimizin koronavirüse karşı tedbirlerini alarak asli görevlerine dönmeleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit etmelerinin önemine vurgu yaptı. Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, ASDEP Personelimizin yapmış oldukları ziyaretlerde gördükleri eksiklikleri Sosyal Destek Hızır Tokat Sistemine işlemesi ve sorunun çözüme kavuşturulması konusunda takipçi olmalarını istedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE son olarak Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yaşlılarımız ile görüştü.

Öncelikle kuruluşumuzun ortak kullanım alanlarında incelemeler yapan ÖZDEMİR ve YÜCE, bakım ve temizlik personelleri ile görüştü. Yaşlılarımıza verilen hizmetin önemine vurgu yapan İl Müdürümüz, yaşlılarımıza verdiğiniz hizmetin karşılığı para ile ödenemez, pandemi sürecinde yaşlılarımızla en iyi şekilde ilgilenerek onlara hiçbir eksiklik yaşatmadınız. Pandemi sürecinin başından beridir verdiğiniz emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. Sizler yaşlılarımızın dualarını alarak inşallah büyük ödülünüzü ahirette alacaksınız. Diyerek sözlerine son verdi.

ÖZDEMİR, sağlık personellerimiz ile birlikte yaşlılarımızı etkinlik odalarında ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Yaşlılarımızın sağlık durumları hakkında bilgiler alan ÖZDEMİR, istek ve taleplerini dinledikten sonra ziyaretini sonlandırdı.