…
…
…
…
…
24 Temmuz 2019, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR İlimiz Merkezinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, sağlık problemleri yaşayan Yazar Muhsin DEMİRCİ’yi akabinde de Tokat Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in ilk durağı “Kültürümüzde İskevsur Ağzı” isimli kitabın yazarı Muhsin DEMİRCİ oldu. 

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yazar Muhsin DEMİRCİ’ye geçmiş olsun dileklerini ileten İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşarak o güzel eserlere yenilerini eklersin” dedi.

Nazik ziyaretleri için İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sunan DEMİRCİ, son yayınlanan kitabı “Kültürümüzde İskevsur Ağzı” isimli kitabını hediye etti ve ziyaret sonlandırıldı.

ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Tokat Devlet Hastanesinde tedavisi devan eden vatandaşlarımız oldu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İstanbul’dan ilimize acemi birliğinde askerlik yapan oğlunun yemin törenine gelen ve trafik kazası yapan EKMEKÇİ Ailesine ziyarette bulundu.
Tokat Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Gıyas EKMEKÇİ’ye ve yine aynı kazada yaralanan İsmail EKMEKÇİ’ye geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden annenin ve kendilerinin sağlık durumlarının iyiye gittiğini öğrenen ÖZDEMİR, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her ihtiyacınızda yanınızdayız. Rabbim şifalar versin” diyerek ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yine Tokat Devlet Hastanesinde tedavi gören Yeşil Niksar Gazetesi yazarlarından Namık BİLGİN’i ziyaret etti. 

Kendisinden sağlık durumu hakkında bilgi alan ÖZDEMİR, geçmiş olsun dileklerini ileterek günlük ziyaretlerine son verdi.