…
…
…
…
…
01 Ekim 2020, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Huzurevi ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüklerimizi Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, engelli ve yaşlı hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Osman ERDEM ile birlikte Huzurevi ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüklerimizi ziyaret etti.

Sosyal mesafe kuralına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak kuruluşlarımızı ziyaret eden ÖZDEMİR, öncelikle Huzurevi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

ÖZDEMİR, Huzurevi bahçemizde yaşlılarımız ile bir süre sohbet etti.

Yaşlılarımıza sağlıklı günler dileyen ÖZDEMİR ve ERDEM, her birinin ayrı ayrı 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

Devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Osman ERDEM, kuruluş idarecileri ve meslek elemanı personellerimiz ile biraraya geldi.

Kuruluşumuzun iş ve işlemleri hakkında bilgi alan ÖZDEMİR, görevlerinde kolaylıklar diledi. Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Koronavirüse karşı Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen uyulması gereken tedbirleri hatırlatarak ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Osman ERDEM’in bir sonraki durağı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş idarecileri ile biraraya gelen ÖZDEMİR, engellilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Toplantı devamında kuruluşumuzda pandemi sürecinde Bakanlığımız talimatı ile getirilen çalışma sisteminin uygulanmasında karşılaşılan zorluklar hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, tüm çalışanlara görevlerinde kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.