…
…
…
…
02 Mart 2020, Pazartesi Erbaa,Tokat/Türkiye - Niksar, Tokat/Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Erbaa ve Niksar İlçelerimizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcısı Güngör YÜCE ile birlikte, vatani görevini ifa ederken geçirdiği kalp krizi sonucu Rahmet-i Rahman’a kavuşan Kenan YALÇIN’ ın Erbaa’da ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.

Kenan YALÇIN' ın ailesi ile görüşerek başsağlığı dileklerini ileten ÖZDEMİR, "Kenan kardeşimiz; vatanımızın bölünmez bütünlüğünü  korumak adına görev yaparken vefat etti. Rabbim mekanını cennet etsin.Bizler Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  olarak bir nebze olsun acınızı paylaşmak için buradayız." dedi.Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ÖZDEMİR, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr.Ozan BALCI' nın selamlarını ileterek devletimizin her daim yanlarında olduğunu hatırlattı ve sözlerine son verdi. 

İl Müdürümüzün ikinci durağı Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu. Kuruluş Müdürü Zeynep BAKİ ile görüşen İl Müdürümüz, kuruluşun işleyişi ve kuruluşumuzda koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.