…
…
17 Şubat 2020, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Alanında Görev Yapan Meslek Elemanı Personellerimizle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluşlarımızda engelli ve yaşlı hizmetleri alanında görev yapan meslek elemanı personellerimiz ile biraraya geldi.

Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız arasında koordinasyonun sağlanması ve işbirliğinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla; Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz Osman ERDEM’in koordinasyonu ile biraraya gelen personellerimize hitapta bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, hepinize yapmış olduğu görevde kolaylıklar diliyorum. Yatılı kuruluşlarımızda çalışan personellerimiz engelli ve yaşlılarımızın her işlemi ile ilgilenirken, gündüzlü kuruluşlarımızda çalışan personellerimiz engelli ve yaşlılarımızın kuruluşa kabulü gibi işlemleri yürütmektedir. Bu yüzden yapmış olduğumuz işler ile ilgili koordinasyon içinde olmalıyız. Bunların yanı sıra Bakanlığımızın hizmetlerinden olan, engelli vatandaşlarımızın bakımını sağlayan yakınlarına Evde Bakım Hizmetini de sizler yürütüyorsunuz. Sizler devletimizin vatandaşlarımız ile yüz yüze gelen simalarısınız. O yüzden bu zamana kadar güler yüzle ve şefkatle yürüttüğünüz görevleri aynı şevk ile yürütmenizi diliyoruz. Her karşılaşılan zorluğu istişare ederek birlikte aşacağız. Hepinize tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum. “dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve yapılan işler üzerine istişarelerde bulunulmasıyla son buldu.