…
13 Mayıs 2021, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut Özdemir'den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı


Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler önemli bir yer tutar. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının yaygınlaştığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizi ve dünyamızı etkileyen COVİD-19 salgını nedeniyle bayram sevincini sevdiklerimiz ile paylaşamayacak olmanın burukluğu ile birlikte, salgını en az zararla atlatabilmemiz için Devletimizin açıkladığı tedbirlere harfiyen uymaya özen göstermemiz gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz.

Mutlulukları için gece gündüz demeden çalıştığımız çocuk, genç, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazi, kadın ve erkek tüm kardeşlerim adına Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Ülkemize ve tüm İslam alemine huzur ve esenlikler getirmesini temenni ederim.

Mahmut ÖZDEMİR

İl Müdürü