…
…
…
10 Eylül 2021, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ilimizde yakın zamanda göreve başlayan Jandarma Komutanı ve Meteroloji Müdürünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahri BOSTANCI’yı ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Kıdemli Albay Bahri BOSTANCI ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Meteoroloji Müdürlüğü oldu.

ÖZDEMİR, yeni göreve başlayan Meteoroloji Müdürü Ahmet LEVENT’e de hayırlı olsun dileklerini iletirken, Meteoroloji Müdürü Ahmet LEVENT’te teşekkürlerini sundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, son olarak ilimize yapılacak olan Sosyal Hizmetler Kampüsü proje işlemleri ve ÇODEM bünyesinde OKA katkıları ile yapılacak Kardelen Kültür ve Sanat evinin yapım çalışmalarını takip etmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali YILMAZ ile birlikte proje çalışmalarını yürüten teknik ekip ile görüşmeler yapan ÖZDEMİR, projeler hakkında bilgi aldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali YILMAZ ve ekibiyle yaptığı istişarelerin ardından ziyaretini sonlandırdı