…
…
06 Eylül 2021, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Çocuklarımız İle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocuklarımız ile zaman geçirdi.

Öncelikle Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimiz ile biraya gelen ÖZDEMİR, çocuklarımızın günlük yaşantıları ve sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.

Çocuklarımız ile görüşen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımıza yaz tatillerini nasıl değerlendiklerini sordu ve yeni öğretim yılı ile gelecek planları üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizlerin başarısı bizleri her zaman mutlu edecektir. Sizler vatanımıza, milletimize, bayrağımıza saygılı olacaksınız. Bizler diliyoruz ve istiyoruz ki sizler bir ortama girdiğinizde başarılarınızla, duruşunuzla isminiz anılsın. Öğretmenlerinizden aldığım bilgilere göre her biriniz birbirinizden pırlantasınız. Sizlerden ricam derslerinize, sınavlarınıza daha fazla özen gösterin. İnanıyorum ki hepiniz çok güzel yerlerde temsil edeceksiniz bizleri. Hepinizin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ediyor. Başarılar diliyorum” dedi.  

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Hüseyin REEL ile yaptığı görüşmede çocuklarımızın etüt planlaması yapılırken kesinlikle çocuklarımızın kitap okuma saatleri artırılmalıdır. Çocuklarımız günlük ders tekrarlarını ve ödevlerini yaptıktan sonra bolca kitap okumaları, çocuklarımızın gireceği sınavlarda okuduklarını anlamakta yardımcı olacaktır. Ayrıca çocuklarımız için spor ve yeteneklerine göre müzik kursları açılmalıdır. Çocuklarımızın ders başarısını artırırken, sosyal anlamda da başarılı olmalarını sağlamalıyız. Diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaret sonlandırıldı.