…
…
17 Aralık 2020, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut Özdemir Çocuklarımız İle Bir Araya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut Özdemir günlük ziyaretler kapsamında Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek çocuklarımızla zaman geçirdi.

Özdemir, koronavirüse karşı tedbirlerini alarak ve mesafesini koruyarak her bir çocuğumuz ile sohbet etti.

Çocuklarımızı ve personellerimize koronavirüs tekbirlerini uyulması konusunda telkinlerde bulunan İl Müdürümüz, mümkün mertebe temas halinde bulunmalarını söyledi. Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut Özdemir, evde kaldıkları bu süreci olumlu değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederek bolca ders tekrarı yapıp kitap okumalarını istedi.

Kuruluş yetkilileri, sosyal servis personeli ve bakım personeli ile de görüşen Özdemir, çocuklarımızın derslerinden uzaklaşmamasını, sürekli okuma etkinliklerinin yapılmasını, geleceğe dair planlamasını yapmakta ufuklarını açacak çalışmalar yapmasını, çocuklarımızın bolca C ve D Vitamini alması, serbest zamanlarında hareketsiz kalmamaları için mümkün mertebe egzersiz yapmaları konularında görüşlerini bildirdi.

Özdemir, çocuklarımızı koronavirüsten korumak için Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığının gönderdiği tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğini hatırlatarak günlük ziyaretlerini sonlandırdı.