…
…
…
…
30 Mart 2021, Salı Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çocuk Hizmetleri Kuruluşlarını Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günlük ziyaretleri kapsamında Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Mesaisine kuruluşlarda başlayan ÖZDEMİR, öncelikle personellerimizi odalarında ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Kuruluş İdarecilerinden, kuruluşun iş ve işlemleri hakkında bilgi alan ÖZDEMİR, akabinde personellerimiz ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR; “Öncelikle her birinize görevlerinizde göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederim. Pandemi sürecinde belki kendi çocuklarınızdan belki kendinizden fedakarlık göstererek bizlere emanet olan bu çocuklarımız ile ilgilendiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. “dedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Görevlerinizi yerine getirirken amir-memur ilişkilerine özen gösterelim, Covid tedbirlerine dikkat edelim, Ne kadar normalleşme sürecine girsek de çocuklarımız ve bizler için tehdit devam ediyor. Çocuklarımız evde kalmaya bir süre daha devam edecek. Bu süreyi avantaja çevirmeye çalışalım.  Çocuklarımızın ilgilerine göre bir müzik aleti edindirelim, resim yapmayı seviyorsa gerekli malzemeleri alalım, edebiyata, şiire ilgisi varsa destekleyelim. Kısaca çocuklarımızın serbest zamanlarını olumlu dolduralım. Sizlerden ricam bakım personelleri ile sürekli iletişim halinde olun. Çocuklarımızda manevi değerlerimizi yükseltmek için planlamalar yapın. Eğer bir problem eğer hizmeti yürütmekte bir zorluk varsa istişarelerde bulunarak çözüm yolları bulalım. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini noktaladı.