…
…
…
…
…
…
30 Ocak 2021, Cumartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Çocuk Evlerine Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz bünyesindeki evlerimizi ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde ÖZDEMİR’e, Kuruluş Müdürü Uğur YURDAKUL eşlik etti.

Mesai sonrasında kuruluşlarımızı denetleyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR bu kez Tokat Merkez ve Turhal ilçemizdeki çocuk evlerimize ziyarette bulundu.

20.01.2021 tarihinde Tokat Merkezde bulunan Yeşilırmak, 15 Temmuz ve Danişment Çocuk Evlerini ziyaret eden ÖZDEMİR, 22.01.2021 tarihinde mesai saatlerinin ardından Gaziosmanpaşa, Topçam, Mahperi Hatun ve Ballıca Çocuk Evlerini ziyaret etti.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 27.01.2021 tarihinde Turhal ilçemizdeki Milli İrade, Şeker ve Katre Evlerine çocuklarımız ile biraraya geldi.

ÖZDEMİR yapmış olduğu Turhal ziyaretinde Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğüne de uğramayı ihmal etmedi. 

Koronavirüse karşı tedbirlerini alarak yapılan ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ÇEKOM Müdürü Uğur YURDAKUL ve ÇODEM Müdürü Kenan ALAYBAY’dan çocuklarımız hakkında bilgiler aldı.

Çocuklarımızla bir süre sohbet eden İl Müdürümüz, korona virüse karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. ÖZDEMİR, “Biliyorum hepiniz çok sıkıldınız ancak bu virüs çok kolay bulaşabilen ve insanlara ciddi anlamda zarar veren bir virüs. Maalesef ülkemizde etkileri hala sona ermiş değil. Sizler bu dezavantajlı durumu avantaja çevirebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi geliştirmek için kitaplar okuyabilir yada bir enstrüman çalmak için uğraş verebilirsiniz. Bu aktiviteler çoğaltılabilir. İdare olarak sizleri çok fazla sıkmak istemiyoruz, sizden de bu konuda fikirlerinizi, önerilerinizi de almak istiyoruz. Bir süre daha Sağlık Bakanlığının yayınladığı tedbirleri uygulayıp, Bakanlığımızın talimatlarına uymanızı istiyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Hiçbirinizin incinmesini, zarar görmesini istemiyoruz. “ dedi.

Çocuklarımızın istek ve taleplerini dinleyen ÖZDEMİR, personelimiz ile de görüşmeyi ihmal etmedi.

Personellerimize pandemi sürecinin başlamasından itibaren görevlerinde gösterdikleri özen için teşekkürlerini sunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Yapmış olduğunuz görev gerçekten çok zor. Belki kendi çocuklarınızdan çok bu çocuklar ile zaman geçiriyorsunuz. Göreviniz bir o kadar da dikkat isteyen bir görev. Asla ihmale gelmeyecek bir pozisyonda çalışıyorsunuz. Bu çocuklarımızı hep birlikte yetiştirip önemli mevkilere gelebilmeleri için gecemizi gündüzümüze katacağız.” Dedi.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürleri ve idari personeller ile değerlendirme yaparak, çocuklarımızın ilgisi olduğu spor, müzik, tarih veya kültürel alanlarında desteklenmelerini, gerektiği taktirde halk eğitimden kurs açılabileceğini söyleyerek ziyaretini sonlandırdı.