…
…
…
…
…
…
09 Ekim 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuk hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Koronovirüs tedbirleri kapsamında kuruluş girişinde ilgili personellerimiz ateş ölçümü yaparken, HES kodlarını kontrol etmeyi unutmadı.

Kuruluş Müdürü Uğur YURDAKUL’u makamında ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, kuruluş müdürlüğü görevine yakın zamanda başlayan YURDAKUL’a görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

ÖZDEMİR, kuruluşun iş-işlemleri ve çocuklarımız hakkında bilgi alırken, hizmetin verilmesinde karşılaşılan zorluklar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyarette ÖZDEMİR ve YÜCE, sosyal mesafesini koruyarak kuruluşta görevli personelleri de ziyaret ederek sohbet etti.

Yaptıkları işlerde kolaylıklar dileyen İl Müdürümüz, koronavirüs tedbirlerine harfiyen uymalarını istedi.

Hem kendilerini, hem çocuklarımızı hem de kuruluşa gelen vatandaşlar ile bulaşı engellemek için tedbiri elden bırakmamak gerektiğini ifade eden ÖZDEMİR, pandemi sürecinin başlamasından bu zamana kadar koronavirüse rağmen gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür etti ve ziyaretini sonlandırdı.