…
…
…
…
…
…
02 Ekim 2020, Cuma Zile/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Bir Engelli Çocuğumuzu Daha Sevindirdi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Osman ERDEM ile birlikte Zile ilçemizde bir ailemizi ziyaret ederek engelli çocuklarının ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile ziyaretlerinde öncelikle Şeyh Nusret köyünde ikamet eden, bedensel engelli çocukları olan KILINÇ ailesini ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Ailenin çocukları Hasan ve Hüseyin kardeşlerin eğitim ile ilgili taleplerinin karşılanması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler yapılmış ve problemlerin çözümü için çalışmalar başlatılmıştır.

KILINÇ Ailesine tekerlekli sandalye tesliminin ardından ÖZDEMİR ve ERDEM Zile ilçemizde hizmet veren kuruluşumuz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Kuruluş Müdürü Mehmet ÇAKMAK’tan kuruluşun verdiği hizmetler hakkında brifing alan ÖZDEMİR, sosyal mesafesini koruyarak personellere kolaylıklar diledi.

Personellerimize yapmış oldukları ev ziyaretlerinde ve incelemelerinde oldukça dikkatli olmalarını söyleyen İl Müdürümüz, kendilerine Covid-19 tedbirlerinin kurallarını hatırlatarak ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Osman ERDEM, Zile ilçemizde son olarak Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü zyaret ederek yaşlı sakinlerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

Tüm tedbirlerini alarak yaşlılarımızı kuruluşumuzun ortak kullanım alanında ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Anılarınız ve tecrübeleriniz ile bizlere ışık olan, sevgi ve saygının en büyüğünü hak eden siz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Koronavirüs tedbirleri nedeni ile sizlere sarılamasakta gönlümüz her zaman sizlerle.. İnşallah pandemi sürecini sağlıklı sıhhatli atlatarak güzel günlere kavuşacağız. Kutlayamadığımız bu güzel günlerin acısını çıkaracağız. Sizlerin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyor, sizlere sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde uzun ömürler diliyorum” dedi.

ÖZDEMİR ve ERDEM yaşlılarımızın taleplerini dinledikten sonra günlük ziyaretlerini sonlandırdı.